Ženske hlače hitro sušeče pakirne LAYLAH

Ženske hlače hitro sušeče pakirne LAYLAH

30,00 

Zaloga:

(3)

Lahke hlače, namenjene poletnemu pohodništvu in za vse situacije, v katerih boste cenili hitro sušeč in na obrabo odporen material.

Preberi več . . .

Enostaven nakup, hitra dostava

  • 30 dni možnost vračila
  • Naročila oddan do 12h, odpremimo isti dan
  • Brezplačna dostava nad 100 €
Trust Symbols A
SKU: Kategorija: Pohodništvo, Oprema
Dolgi opis
Dodatne informacije
Pošiljanje in dostava

Lahke hlače, namenjene poletnemu pohodništvu in za vse situacije, v katerih boste cenili hitro sušeč in na obrabo odporen material. Material je zračen, zelo raztegljiv, cele hlače pa enostavno pospravite v stegenski žep. Zaradi možnosti pakiranja, nizke teže in prostornine se lahko uporabljajo tudi kot rezervne hlače. Imajo ravno elastiko v pasu, dva stranska žepa in en žep na stegnu z zadrgo. V spodnjem delu so kolena zožena in predoblikovana za boljšo gibljivost. Material: 91% poliamid, 9% spandex

  • Visoko raztegljiv 4-smerno raztegljiv material
  • Hlače lahko pospravite v svoj stegenski žep
  • Ekološka vodoodbojna obdelava DWR brez PFC substanc
Velikost

L, M, S

Dostavo vršimo preko Pošte Slovenije.

Pri vrednosti nakupa nad 100,00 € stroške dostave zate poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,00 €.

Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

Če tvoje naročilo vsebuje izdelke z občutljivo ali lomljivo embalažo, bomo pošiljko zavarovali s poštno storitvijo »pazljivejše ravnanje« in ti to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.

Za paket bruto teže do 5 kg znaša strošek dostave 4,00 €. Podjetje KEPA SPORT d.o.o.. krije stroške dostave paketa pri naročilu nad 100,00 € pri skupni bruto teži paketa do 5 kg. Nad to težo si pridržujemo pravico, da ti tudi pri naročilu nad 100,00 € naknadno zaračunamo dodatne stroške dostave kot je navedeno pogojih dostave in pošiljanja.