Udobna trendovska ženska športna jopica

Udobna trendovska ženska športna jopica

32,00 

Zaloga:

(10)

Preprostega flisa ne morete zamenjati z ničemer v garderobi. Idealen kos za prehodna obdobja med zimo in poletjem.

Preberi več . . .

Enostaven nakup, hitra dostava

  • 30 dni možnost vračila
  • Naročila oddan do 12h, odpremimo isti dan
  • Brezplačna dostava nad 100 €
Trust Symbols A
Dolgi opis
Dodatne informacije
Pošiljanje in dostava

Jopica ponuja stabilne izolacijske lastnosti, diha in se hitro suši, je univerzalen in ima dolgo življenjsko dobo. Najpogosteje se nosi kot drugi izolacijski sloj. V prehodnem obdobju tudi kot zgornji sloj. Ženska jopica s polno zadrgo in stoječim ovratnikom je bila oblikovana v klasičnem kroju z oblikovanimi rokavi in ​​nastavljivim spodnjim robom. Jamstvo funkcionalnosti in kakovosti je pletivo iz flisa z visoko stopnjo zaščite pred strjevanjem. Popoln pokončen ovratnik ima šiv, prekrit s trakom. Rokavi imajo elastične robove, ki jih je prijetno pritrditi na podlakti. Majhne predmete lahko shranite v stranskih žepih na zadrgo, ki so brezšivni. V svoje notranje žepe boste skrili vse, kar potrebujete. Preverjeni kroj poudarja žensko silhueto. Preizkušen funkcionalni material zagotavlja funkcionalnost. Dolgoletne izkušnje in izboljšave dajejo ženski jopici močno zgodbo.

  • Tanka ženska bleščeča jopica je temelj športne elegance
  • Primerna za klepet ob kavi, za pohodništvo, za vsak prosti trenutek v naravi
  • Celoletna uporabna toplotnoizolacijska plast z odlično zračnostjo in dolgo življenjsko dobo, ki poudarja značaj

Ponuja stabilne izolacijske lastnosti, diha in se hitro suši, je univerzalen in ima dolgo življenjsko dobo. Najpogosteje se nosi kot drugi izolacijski sloj. V prehodnem obdobju tudi kot zgornji sloj. Ženska jopica s polno zadrgo in stoječim ovratnikom je bila oblikovana v klasičnem kroju z oblikovanimi rokavi in ​​nastavljivim spodnjim robom. Jamstvo funkcionalnosti in kakovosti je pletivo iz flisa z visoko stopnjo zaščite pred strjevanjem. Popoln pokončen ovratnik ima šiv, prekrit s trakom. Rokavi imajo elastične robove, ki jih je prijetno pritrditi na podlakti. Majhne predmete lahko shranite v stranskih žepih na zadrgo, ki so brezšivni. V svoje notranje žepe boste skrili vse, kar potrebujete. Preverjeni kroj poudarja žensko silhueto. Preizkušen funkcionalni material zagotavlja funkcionalnost. Dolgoletne izkušnje in izboljšave dajejo ženski jopici močno zgodbo.

  • Tanka ženska bleščeča jopica je temelj športne elegance
  • Primerna za klepet ob kavi, za pohodništvo, za vsak prosti trenutek v naravi
  • Celoletna uporabna toplotnoizolacijska plast z odlično zračnostjo in dolgo življenjsko dobo, ki poudarja značaj
Velikost

L, M, S

Dostavo vršimo preko Pošte Slovenije.

Pri vrednosti nakupa nad 100,00 € stroške dostave zate poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,00 €.

Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

Če tvoje naročilo vsebuje izdelke z občutljivo ali lomljivo embalažo, bomo pošiljko zavarovali s poštno storitvijo »pazljivejše ravnanje« in ti to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.

Za paket bruto teže do 5 kg znaša strošek dostave 4,00 €. Podjetje KEPA SPORT d.o.o.. krije stroške dostave paketa pri naročilu nad 100,00 € pri skupni bruto teži paketa do 5 kg. Nad to težo si pridržujemo pravico, da ti tudi pri naročilu nad 100,00 € naknadno zaračunamo dodatne stroške dostave kot je navedeno pogojih dostave in pošiljanja.