O Nas

Predstavitev

Kepa Sport je športno usmerjeno podjetje, ki je zraslo iz športnega društva, le to pa je zrastlo iz mladostnih sanj o smučarskih dogodivščinah. Naša snežna pravljica se je tako pričela davnega leta 2007 z organizacijo enodnevnih smučanj. Pri tem pa so nas ves čas spremljale večje sanje - želeli smo organizirati večdnevna smučanja in razširiti našo dejavnost. Kaj kmalu je tako iz enodnevne snežne pravljice zrasla prava pravcata športna zgodba, ki se nadaljuje s Kepa Sport. Od vsega začetka si prizadevamo ustvariti edinstvena in nepozabna doživetja, ki jih ves čas dopolnjujemo in dodajamo love lokacije. Organiziramo raznolike športne programe, od smučanja, jadranja, pohodništva, teka do družinskih počitnic in dogodkov za naše male nadobudne Kepice. Seveda pa nismo pozabili niti na podjetja, saj ponujamo kakovostne »team buildinge« na snegu, ki povezujejo ekipo.

Verjamemo v pomen ustvarjanja sporočenega, veselega in spodbudnega okolja, kjer lahko vsakdo, ne glede na starost, izrazi svojo strast do športa. Ne glede na to kje smo in kaj počnemo, sledimo motu, da našim strankam ponudimo nepozabno izkušnjo, pri kateri je bistvo svoboda gibanja, sreča, druženje in užitek.

Pridružite se nam na naših dogodkih, kjer boste našli ne samo športne izzive, ampak tudi novo skupino prijateljev, ki bodo del vaše športne poti.

Vizija

Naša vizija je postati vodilni ponudnik nepozabnih in navdihujočih izkušenj na področju smučanja, dogodkov za otroke, jadranja, pohodništva, teka in ostalih športnih aktivnosti. Zavezani smo k temu, da našim strankam omogočimo nepozabne trenutke v čudovitih naravnih okoljih, kjer se lahko sprostijo, uživajo v svobodi gibanja in se povežejo z naravo. Z inovativnostjo, vrhunsko storitvijo in strokovnostjo želimo presegati pričakovanja strank ter postavljati nove standarde v panogi. V ospredje postavljamo varnost, trajnostno naravnanost in spoštovanje okolja. Vedno tesno sodelujemo z lokalnimi skupnostmi, da ustvarjamo pozitiven vpliv na destinacije, v katerih delujemo. Naša vizija je navduševati tako odrasle, kot otroke, ter jim omogočiti nepozabne trenutke, ki bodo za vedno ostali vtisnjeni v njihove spomine.

Veselimo se, da bomo tudi v prihodnje pomagali odkriti radosti smučanja in drugih športov vse, športnim navdušencem ter ustvarjali spomine, ki bodo trajali vse življenje.

več kot 5.000

zadovoljnih strank

že 15 let

delovanja

več kot 200

organiziranih dogodkov

več kot 100.000

presmučanih km