Odlo Crew Neck Active Warm Eco Base Layer Moški

Odlo Crew Neck Active Warm Eco Base Layer Moški

30,00 

Zaloga:

(2)

Majica Active Warm Eco odlično zadržuje toploto in odvaja znoj. Material vsebuje inovativno tehnologijo, ki preprečuje nastanek neprijetnih vonjav. Majica je mehka na otip in izdelana iz recikliranega materiala.

Preberi več . . .

Enostaven nakup, hitra dostava

  • 30 dni možnost vračila
  • Naročila oddan do 12h, odpremimo isti dan
  • Brezplačna dostava nad 100 €
Trust Symbols A
Dolgi opis
Dodatne informacije
Pošiljanje in dostava

Bodite del rešitve z revolucionarno moško Active Warm Eco Odlo. Z združevanjem športnega znanja in trajnosti je ta vsestranska majica izdelana iz 100-odstotnih recikliranih poliestrskih vlaken – s čimer zmanjšuje svoj ogljični odtis, ob tem pa ne zmanjšuje zmogljivosti materialov. Topla, zračna in mehka zasnova te moške bazelayer majice vključuje tudi tehnologijo ZeroScent, ki naravno zmanjšuje razvoj vonjav zaradi svojih protimikrobnih lastnosti. Zasnovana za izpolnjevanje zahtev alpskih dejavnosti, ergonomsko zasnovane raglan rokavne šive povečujejo obseg gibanja, medtem ko rebrasti manšeti ustvarjajo močnejšo pregrado med elementi.

  • Majica z dolgimi rokavi, primerna za športne aktivnosti v mrazu
  • Zadržuje toploto in odvaja znoj
  • Material vsebuje inovativno tehnologijo, ki preprečuje nastanek neprijetnih vonjav
  • Material: 100% reciklirani poliester
Velikost

XL

Dostavo vršimo preko Pošte Slovenije.

Pri vrednosti nakupa nad 100,00 € stroške dostave zate poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,00 €.

Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

Če tvoje naročilo vsebuje izdelke z občutljivo ali lomljivo embalažo, bomo pošiljko zavarovali s poštno storitvijo »pazljivejše ravnanje« in ti to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.

Za paket bruto teže do 5 kg znaša strošek dostave 4,00 €. Podjetje KEPA SPORT d.o.o.. krije stroške dostave paketa pri naročilu nad 100,00 € pri skupni bruto teži paketa do 5 kg. Nad to težo si pridržujemo pravico, da ti tudi pri naročilu nad 100,00 € naknadno zaračunamo dodatne stroške dostave kot je navedeno pogojih dostave in pošiljanja.