KILPI DALBY-M

KILPI DALBY-M

35,00 

Zaloga:

(5)

Moški flis pulover s kapuco za prosti čas DALBY-M je izdelan iz materiala OPTI-HEAT, ki je zelo topel in elastičen.

Preberi več . . .

Enostaven nakup, hitra dostava

  • 30 dni možnost vračila
  • Naročila oddan do 12h, odpremimo isti dan
  • Brezplačna dostava nad 100 €
Trust Symbols A
Dolgi opis
Dodatne informacije
Pošiljanje in dostava

Moški flis pulover s kapuco za prosti čas DALBY-M je izdelan iz materiala OPTI-HEAT, ki je zelo topel in elastičen. Ta pulover vas bo grel tudi pri najnižjih temperaturah, vam pomagal ohranjati lastno toploto in hkrati zaščitil vaše telo pred zunanjim mrazom. Pulover se popolnoma odpre. V sprednjem delu sta dva glavna žepa, ki se zapirata z zadrgo in prsni žep z zadrgo. Primerna je kot srednja ali zunanja plast za lažje pohodništvo, prostočasne aktivnosti ali samo za sprehod po mestu.

Velikost

M, XL

Dostavo vršimo preko Pošte Slovenije.

Pri vrednosti nakupa nad 100,00 € stroške dostave zate poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,00 €.

Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

Če tvoje naročilo vsebuje izdelke z občutljivo ali lomljivo embalažo, bomo pošiljko zavarovali s poštno storitvijo »pazljivejše ravnanje« in ti to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.

Za paket bruto teže do 5 kg znaša strošek dostave 4,00 €. Podjetje KEPA SPORT d.o.o.. krije stroške dostave paketa pri naročilu nad 100,00 € pri skupni bruto teži paketa do 5 kg. Nad to težo si pridržujemo pravico, da ti tudi pri naročilu nad 100,00 € naknadno zaračunamo dodatne stroške dostave kot je navedeno pogojih dostave in pošiljanja.