Odkrijte pokrajino, ki jemlje sapo v avstrijskih Alpah počitniške regije Katschberg. Neokrnjeno naravo, kakor tudi zabavo in akcijo za celo družino boste našli v Katschberhöhe, Rennwegu ali v St. Margarethen pri Lungauu.

Izkoristite vrhunsko lego Katschberga: tako med zimskim dopustom kakor tudi med poletnimi počitnicami, vas tu pričakuje odlična kulinarika in čudovita prenočišča s prelepo panoramo.

Regija Katschberg Vas bo očarala s svojo centralno lego sredi gora in je idealna izhodiščna točka za vsako vrsto dopusta. Gorski svet med Koroško in Salzburško nudi poleti odlično priložnost za pohodništvo sredi edinstvenega gorskega zakulisja. Pozimi pa vas lahko regija očara z odličnim smučarskim užitkom v smučarski pokrajini Katschberg Aineck. Doživite nepozaben smučarski dopust v avstrijskih Alpah – gotovost snega na 1.700 m.

Vsi, ki iščete sprostitev poleg smučarskih pist in pešpoti, se lahko v dopustniški regiji Katschberg razvajate tudi v welnessu.

Povprašajte zdaj in doživite svoj sanjski dopust na Katschbergu!

Snežno varnost zagotavlja lega med 1066 in 2220 metri nadmorske višine. 100 % prog je opremljenih z najsodobnejšimi napravami za zasneževanje. Fantastične proge vseh težavnostnih stopenj povezujejo deželi Salzburg in Koroško. Po do deset kilometrov dolgih smučiščih se lahko povzpnete do krajev St Michael in St Margarethen v Lungauu.

Večina prog za spust (približno 60 km) velja za srednje zahtevne, za začetnike pa so na voljo lahke proge (približno 10 km). Zahtevni ljubitelji zimskih športov bodo svoj izziv našli na 10 kilometrih črnih prog, zlasti na Diretissimi, najvišjem razredu črnih prog z do 100-odstotnim naklonom. V Katschijevem otroškem svetu (Katschi’s Kinderwelt) imajo otroci ekskluziven dostop do zabaviščnega parka z mini jetom in govorečimi risanimi junaki.

*Kratke čakalne dobe na žičnice in vsak dan odlično urejene proge zagotavlja podjetje Bergbahnen Katschberg.