Moške vodoodbojne smučarske hlače NORMAN Lime green

Moške vodoodbojne smučarske hlače NORMAN Lime green

60,00 

Zaloga:

(16)

Moške smučarske hlače so namenjene smuku. Hlače so narejene iz dvoslojnega materiala z vodnim stolpcem in parametri zračnosti 10.000 mm H₂O / 10.000 g/m²/24 h, zahvaljujoč čemur so odporne na vodo in veter, hkrati pa ohranjajo dobro zračnost.

Preberi več . . .

Enostaven nakup, hitra dostava

  • 30 dni možnost vračila
  • Naročila oddan do 12h, odpremimo isti dan
  • Brezplačna dostava nad 100 €
Trust Symbols A
SKU: Kategorija: Smučanje, Smučarske hlače
Dolgi opis
Dodatne informacije
Pošiljanje in dostava

Površina materiala je ekološko vodoodbojna brez uporabe PFC substanc. Kritični šivi na hlačah so polepljeni. Hlače imajo dva sprednja žepa z zadrgo in en zadnji žep z zadrgo. Predhodno oblikovana kolena, nezapenjen spodnji del hlačnic za enostavno obuvanje in rokovanje s smučarskimi čevlji ter prezračevanje z zadrgo zagotavljajo optimalno udobje pri nošenju. Visoko elastičen pas na hrbtni strani omogoča dobro mobilnost. Odstranljive naramnice in notranje gamaše z oprijemom po obodu ohranjajo hlače na mestu. Ojačani spodnji deli hlač povečujejo odpornost, na primer proti rezanju s smučko.

  • Dvoslojni, vodoodbojni material in lepljeni kritični šivi
  • Vodni stolpec in zračnost: 10
  • 000 mm H₂O / 10
Velikost

L, M, XL

Dostavo vršimo preko Pošte Slovenije.

Pri vrednosti nakupa nad 100,00 € stroške dostave zate poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,00 €.

Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

Če tvoje naročilo vsebuje izdelke z občutljivo ali lomljivo embalažo, bomo pošiljko zavarovali s poštno storitvijo »pazljivejše ravnanje« in ti to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.

Za paket bruto teže do 5 kg znaša strošek dostave 4,00 €. Podjetje KEPA SPORT d.o.o.. krije stroške dostave paketa pri naročilu nad 100,00 € pri skupni bruto teži paketa do 5 kg. Nad to težo si pridržujemo pravico, da ti tudi pri naročilu nad 100,00 € naknadno zaračunamo dodatne stroške dostave kot je navedeno pogojih dostave in pošiljanja.