OCENA

KEPA SUMMER OPENING

Termin dogodka

od 08.06.2024

do 11.06.2024

Prijatelji/ce glasbe, ljubitelji/ce morskih deklic in morskih sadežev, se še spomnite lanskoletnih Kepa jadralskih podvigov? Čas je za odločitev 😊Zajadrajte z nami v novo poletno sezono. Pred vami je nov program jadranja. Nova pot, nove dogodivščine, krasne jadrnice, vesela družba, kapljica ali dve rdečega vina, najboljša dalmatinska hrana, prava melodija, mirno morje in dober veter. Se tudi tebi to zdi zmagovalna kombinacija, ki te lahko popelje do prijetnega in zabavnega dopusta?

Če je temu tako, potem beri naprej. Kepa sport a je v sodelovanju s podjetjem »Just perfect« pripravil izjemen program jadranja po ugodni ceni, na katerem ne bo časa za poležavanje. V prvi vrsti se ponuja vrhunski jadralski dogodek, druženje in nepozabna zabava pod dalmatinskim soncem,… Brzdajte vznemirjenje, pojdimo lepo po vrsti.

SOBOTA 8.6.2024

Prihod v Dalmacijo, natančneje v mesto Sukošan, okoli 13h, kjer bodo v marini že čakale jadrnice. Skiperji, do zadnjega izkušeni pomorci, bodo ob 15h prižgali motorje (samo za izhod iz marine se razume) in začela se bo plovba proti otoku Pašman Najbolj neučakani se bodo lahko ustavili za kratko popoldansko kopanje in osvojili nekaj osnovnih navtičnih veščin.

NEDELJA 9.6.2024

Za tiste, ki bodo prejšnji večer pregloboko pogledali v kozarec, bo skok v kristalno čisto zalivsko vodo obvezen, ob 10.30, pa se začne zares. Čaka nas Kepa regata do otoka Žut. Po končani regati bodo sledijo »Kepa igre brez meja« Okoli 16.00 pa sledil štart proti otoku Žirje. Tokrat bomo jadrnice privezali na obalo čudovitega zaliva, posadke pa boste imele proste roke pri ogledu otoka. Zvečer lastna večerja na jadrnici in skupinsko druženje, kjer bo potekalo tudi ocenjevanje ladijske kuhinje pod nazivom »KEPA MASTER CHEFF« . V primeru slabega vremena, se bomo privezali v eni od bližnjih marin (v tem primeru bo za privez potrebno doplačilo, ki bo 10 eur/osebo).

PONEDELJEK 10.6.2024

Tudi v ponedeljkovem jutru nas čaka jutranje kopanje. Po zajtrku pa bomo objadrali Žirje in odrinili proti otoku Kakan. Opoldne se bomo vsi dobili v zalivu Potkučina, kjer bo sledil Kepa chill out. Začetek zabavnega druženja bo ob 19:00, najprej s pijačo dobrodošlice, nato pa z okusno večerjo v gostišču in seveda podelitev nagrad najboljšim udeležencem regate.

TOREK 11.6.2024

Sidra se bodo še zadnjič dvignila ob 10:30 desetih zjutraj. Pred tem bo čas še za jutranje kopanje in prosto plovbo do marine v Sukošanu. Jadrnice moramo v pristanišče oddati najkasneje do 15:00.

V CENO JE VŠTETO:

• celoten program,

• komplet najema barke (5 kabinke/10 ležišč),

• posteljnino in končno čiščenje,

• strošek skiperja in male šole jadranja,

• Kepa S večerja v izbranem gostišču in welcome drink

• strošek turističnih taks in priprave barke

• zabave.

• organizacija dogodka

V CENO NI VŠTETO:

– prevoz in parkirnine,

– hrana in pijača razen 1 x Kepa Sport večerja,

– gorivo za barko (okvirno 15 € / oseba),

– privezi (okvirno 10 € / osebo)- v primeru sidranja v marini

S seboj vam resnično ni potrebno vzeti ničesar drugega, kot nekaj oblačil, kopalke, toaletno torbico in nekaj hrane.

CENA:300 eur /osebo,

Prijave zbiramo do 30.5 oziroma zapolnitve mest.

 

ZAVAROVANJE: povratna kavcija 1.000 eur/barko

 

PRESENEČENJE:

 

• darilo ob prijavi na sanjske počitnice – Kepa sailing majčka

• nagrada zmagovalcem prve regate, ki jo prispeva Kepa S Outlet –

 

DODATNA NOČ: za vse, ki boste želeli petkove službene obveznosti čim prej končati, vam ponujamo možnost kombi prevoza in možnost dodatne nočitve v campu v Biogradu na Moru – doplačilo 30,00 EUR.

  •  

prosti termini

Cena

že od

300 €

Cena vključuje: