OCENA

KEPA SAILING 2024

Termin dogodka

od 21.09.2024

do 24.09.2024

Ljubitelji vetra in morskih valov, prijatelji glasbe, dobrodošli na naš krov. Ste že doživeli večer na jadrnici ob pogledu na zvezdnato nebo in ob šumenja morja, klepetali v prijetni družbi? Poznate tisti občutek svobode, ko občutiš veter v laseh, pogled pa ti sega na širino morja, nikamor se ti ne mudi in nekje v ozadju se vrti tvoja najljubša glasba? In tisti del, ko uživaš ob dobri hrani in prijetni družbi? Smo vas uspeli pritegniti s sanjami? Naj ne ostane zgolj pri sanjah! Podajte se z nami na nepozabno morsko dogodivščino in se pridružite množici, ki jo je jadranje že zasvojilo. Že danes si za konec septembra rezervirajte termin in napišite svojo jadralsko zgodbo, ki jo boste lahko pripovedovali svojim prijateljem. Čaka nas že deveto Kepa jadranje z novimi kraji in zalivčki jadranskega morja.

Kepa jadrnice že čakajo na vas, da si jih izberete in z njimi napišete nepozabne strani v knjigi 2024. Letos imamo namen obiskati hrvaške bisere Hvar in Brač. Pridružite se nam in doživite romantičen zajtrk na jadrnici, slastno večerjo v domači konobi s pogledom na čudovit zaliv in nor kepa žur do jutranjih ur. In uživajte v degustaciji vin Jeruzalem Ormož. Prav na vseh jadrnicah vas bo čakala hrana za zajtrke in eno večerjo, dve večerji pa bomo doživeli v konobi. Poleg hrane je v ceno vključeno tudi vino in pivo. Jadrajte z nami v najboljšem možnem času od 21.9. do 24.9., ko je morje še dovolj toplo in sončni žarki še vedno prijetno grejejo.

Tudi letos vam ponujamo možnost, da lahko iz nabora jadrnic izberete, katera bo vaša. Seznam jadrnic, ki so na voljo, vam posredujemo po prejeti prijavi na jadranje.

Cena paketa od 490 do 560 EUR/osebo*, odvisno od velikosti in starosti jadrnice. (letniki od 2017 do 2023). *Cena velja ob polni zasedenosti jadrnice.

V CENO JE VŠTETO:

 • celoten program,
 • zajtrki na barki,
 • 2x večerja v gostišču + večerja na barki,
 • najem barke (4 kabinka/8 ležišč ali 5 kabinka 10 ležišč),
 • degustacija vin Jeruzalem Ormož,
 • posteljnina in končno čiščenje,
 • strošek skiperja in male šole jadranja,
 • strošek predvidenih privezov,
 • strošek turističnih taks in
 • strošek goriva.

BOMBONČKA:

 • darilo ob prijavi na sanjske počitnice – Kepa majčka in
 • nagrada zmagovalcem regate, ki jo prispeva Kepa outlet store – 20 eur v obliki darilnega bona za vsakega udeleženca zmagovalne ekipe regate. Bon se lahko vnovči na ob nakupu v Kepa outlet store.

CENA: velja za vse barke plačane s 50% akontacijo do 15.6.2024.

Dokončno plačilo je do 30.8.2024.

**Ruta in spremljevalni program sta odvisna od vremenskih razmer in se lahko spreminjata.

Možnost podaljšanja najema plovila do sobote 28.9.2024.

V CENO NI VKLJUČENO

 • prevoz do izhodiščne marine,
 • parkirnina v izhodiščni marini
 • povratna kavcija 2.000 EUR/jadrnico do 2.500 EUR/jadrnico
 • morebitna prazna postelja
 • morebitni dodatni privezi zaradi spremenjeni rute ali slabega vremena

DODATNA NOČ:

Za vse, ki boste želeli petkove službene obveznosti čim prej končati, vam ponujamo možnost avtobusnega prevoza in možnost dodatne noči v mobilnih hišicah.

V tem primeru je doplačilo:

 • dodatna nočitev v kampu 25 EUR/osebo,
 • avtobusni prevoz ali kombi 70 EUR/osebo odhod v petek ob 16.00).

Plačilo za prevoz in/ali dodatno nočitev je do 10. 6. 2024

PODROBEN PROGRAM

V sodelovanju z agencijo JUST PERFECT  smo pripravili naslednji program:

1.TROGIR – ŠOLTA – BRAČ

Našo jadralsko pot bomo začeli v Trogirskem zalivu, kjer se bomo zbrali do 14.ure. V popoldanskih urah se bomo vkrcali na barke in poskrbeli za varen odhod. Po vkrcanju vas bodo izkušeni skiperji popeljali iz marine proti otoku Šolta oziroma Braču. Na poti bomo imeli tudi malo šolo jadranja. Privezali se bomo v enem od zalivov in si za prvi večer sami postregli z lastno večerjo, narejeno iz zalog na barki.

 1. DAN BRAČ – HVAR (Hvar) – VELIKA NEDELJA

Po prijetnem zajtrku in kavici na svežem zraku bomo »vrvi« resno vzeli v roke in ob cca 9:30 imeli štart male regate »Brač – Hvar«. Verjamemo, da je športni duh prisoten v vsakem od vas. Zato se bomo na tekmi male regate potrudili, sodelovali in si tako nove izkušnje nabrali. Naj pa vas to ne bremeni preveč, čeprav je to uradno tekma, ste za nas vsi zmagovalci. Po prihodu vseh bark na cilj in razglasitvi rezultatov, se bomo odpočili in se odpravili na ogled mesta Hvar (cca 2-3 ure).

Po ogledu mesta Hvar bomo plovbo nadaljevali do Svete Nedelje, kjer si bomo potem, ko bomo barke privezali v marini (strošek priveza je vštet v ceno) najprej ogledali edino vinsko klet, ki je pod nivojem morske gladine. V kleti pa je okno skozi katerega  si lahko ogledamo podmorski svet. Zvečer pa si bomo privoščili okusno ribjo večerjo v izbranem gostišču. Po večerji bo sledila pomorska zabava z dj Fantasy. Že sedaj vas opozarjamo, da dj Fantasy vrti samo najboljše komade, zato se boste hoteli zavrteti po plesišču in odplesalti pozno v noč.

 1. DAN HVAR-BRAČ

Zjutraj bo za tiste, ki bodo prejšnji večer pregloboko pogledali v kozarec, obvezen skok v kristalno čisto zalivsko vodo. Opoldne se bomo vsi skupaj dobili v zalivu, kjer nas čaka bitka na SUPIH. Ob 19.00 je predviden prihod v izbrani zaliv. Ko bomo privezali barke na obalo, se bomo odpravili do gostišča, kjer nas bo prijazno osebje zopet pričakalo z dobrodošlico in okusno večerjo. Primerno siti in podkrepljeni, s kapljico rujnega, bomo skupaj zaploskali ob podelitvi nagrade zmagovalni posadki, nato pa ob zvokih glasbe DJ-a, v piratskih maskah, rajali do jutranjih ur. Med zabavo ne bo manjkalo obilo bogatih nagrad naših pokroviteljev.

 

 1. DAN BRAČ-TROGIR

Zjutraj bomo še zadnjič pojedli zajtrk v prijetnem valovanju morja, spili kavico in ob 9:30 odrinili iz Brača proti Trgoriju. Sledila bo prijetna plovba. Povratek v luko bo okoli 16. Ure. Tam bomo naredili še nekaj skupinskih posnetkov in se poslovili z obljubo, da se še vidimo na morju.

 •  

prosti termini

Cena

že od

490 €

Cena vključuje: Cene se razlikujejo do letnice in velikosti barke!