OCENA

CERVINIA/ZERMATT 5.2-8.2.025

Termin dogodka

od 05.02.2025

do 08.02.2025

Enostavno je tok dobro, da moramo ponoviti…

Dragi Kepovci,

na Kepa meniju 2025?⛷ vam v terminu od 5.2.-8.2.2025  ponovno ponujamo “sladico” Ponovno je na vrsti smučarska poslastica Matterhorn, kjer se navdušenje začne takoj, ko prispete in se nikoli ne konča.

Svetovno znani Matterhorn bedi nad področjem Cervinia/Valtournenche/Zermatt in tako skupaj povezuje kar 3 doline, ki se raztezajo čez 2 državi – Italijo in Švico. Smučarski raj Matterhorn je eno največjih smučišč na svetu, saj ponuja skoraj 360 km smučarskih prog in tako omogoča smučanje ves dan, ne da bi dvakrat ponovili vožnjo po isti progi. Na skoraj 4000 metrih višine pa je hkrati tudi najvišje smučišče v Alpah in tako ponuja snežno zanesljive in optimalno urejene in proge.

Nastanjeni bomo streljaj od področja Cervinia, ki zaradi odlične povezave z Zermattom, velja za zelo prestižnega, v svetu smučanja in se lahko pohvali z možnostjo ski-in/ski-out na celotnem območju mesta.
Pridružite se nam ne tej nepozabni smučarski poslastici.

  •  

prosti termini

Cena

že od

460 €

Cena vključuje: Smučarska karta za celotno področje in najem app. Možnost prevoza 80 eur.

Smučišča

{Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit suscipit vulputate, est class mi habitasse enim quam parturient molestie euismod velit, posuere arcu eu mattis curabitur duis primis congue. Libero nunc conubia rhoncus mattis ad ultrices dignissim lectus, eros nec aenean interdum inceptos mollis lacus quam felis, sem scelerisque curabitur tortor a per urna.}